MY FAVORITE WINTER CLOTHES

MY FAVORITE WINTER CLOTHES

A concept of my website was a bit different at the very beginning…THE FASHION PAGE  wasn’t supposed to be here and honestly speaking it was made at the urging of some of my friends. I never felt the need to take pictures only of my outfits and show it publicly.

But then, after much persuasion, I realized it’s not something to be ashamed of and therefore there is no reason not to do it.

My friends know that Italy is one of the leading countries when it comes to fashion, and since I’ve been living here, they thought maybe I could give some good fashion ideas and advices to other women :).

…and yes, I will give my best to show how modern Italian women dress these days. 🙂

Koncept mog websajta je bio malo drugaciji na samom pocetku…STRANICA POD NAZIVOM FASHION nije trebala postojati i da budem iskrena napravila sam je po nagovoru prijateljica. Nikada nisam imala potrebu da pravim fotografije iskljucivo svoje odece i javno ih pokazujem.

Medjutim, nakon mnogo ubedjivanja, shvatila sam da pomenuto nije nesto cega bih se trebala stideti, a samim tim nema ni razloga da upravo to i ne ucinim.

Prijateljice su svesne da je Italija jedna od vodecih zemalja kada je moda u pitanju, i s obzirom da ja zivim ovde, mislile su da ne bi bilo lose podeliti sa narodnim masama neke zgodne modne savete i ideje.

…i da, trudicu se da vam pokazem kako se moderne Italijanke oblace ovih dana. 🙂

italian street style

italian street style

italian street style

italian street style

italian street style

italian street style

Thank you,

xxx

Ivy